نام آگهی دهنده : مرکز مشاوره و طراحی صنعتی میرمعینی
شماره تماس : ۰۹۱۸۶۸۳۰۵۹۹
قیمت :
تاریخ ثبت : ۱۳۹۵/۰۷/۱۵
تاریخ انقضا : ۱۴۰۳/۰۴/۰۱
آدرس : کرمانشاه بلوار شهیدبهشتی جنب سینما استقلال ورودی کتابخانه شهید بهشتی
ایمیل : esotoffoy2016@gmail.com
وب سایت : www.behinyab.org
تعداد بازدید : ۶۷۴
کلمات کلیدی :
طرح توجیهی تولید اسیدهای چرب |
طرح توجیهی |
اسیدهای چرب |
دانلود |
طرح توجیهی تولید اسیدهای چرب |
دانلود |
طرح توجیهی اسیدهای چرب |
دانلود رایگان |
طرح توجیهی تولید اسیدهای چرب |
طرح |
تولید اسیدهای چرب |
تولید اسیدهای چرب |
اسیدهای چرب |
اسیدهای چرب طبیعی از تجریه چربی های حیوانی و روغن های گیاهی تولید می گردند.ار این فرایند گلیسرین نیز تولید می گزدد. نسبت تولید اسیدچرب به گلیسرین در تجریه چربی و روغن ها 9 به 1 می باشد. اسیدهای چرب مواد سمی نیستند و بر اساس استاندارد EC در زمینه خطرات حمل و نقل و نگهداری دارای کدهای R36, R37, R38 می باشند و در زمینه حفاظت دارای کدهای S26 , S36 می باشد.کدهای فوق نشان می دهد که تماس با اسیدهای چرب باعث حساسیت و تحریک چشم , پوست و دستگاه تنفسی می شود.توجه به این نکته ضروری است که در فرایند تولید اسید چرب از منابع مختلف(به جز روغن تال) گلیسرین تولید می گردد ولی در روش تولید اسید چرب از روغن تال اسید تولید نمی گردد.اسیدهای چرب نارگیل بسیار گرانتر از سایر اسیدهای چرب هستند.از آن جهت که روغن نارگیل و روغن پالم(نخل) تنها تامین کننده اسیدهای چرب با زنجیره کوتاهتر(C12, C14) هستند لذا مصرف اسیدهای چرب و نخل به علت همین ویژگی در موادآرایشی و بهداشتی نسبت به سایر اسیدهای چرب بیشتر است.
موارد مصرف و كاربرد
از مشتقات اسیدهای چرب به طور گسترده در صنعت استفاده م...