نام آگهی دهنده : مرکز مشاوره و طراحی صنعتی میرمعینی
شماره تماس : ۰۹۱۸۶۸۳۰۵۹۹
قیمت :
تاریخ ثبت : ۱۳۹۵/۰۷/۱۵
تاریخ انقضا : ۱۴۰۳/۰۴/۰۱
آدرس : کرمانشاه بلوار شهیدبهشتی جنب سینما استقلال ورودی کتابخانه شهید بهشتی
ایمیل : esotoffoy2016@gmail.com
وب سایت : www.behinyab.org
تعداد بازدید : ۷۴۰
کلمات کلیدی :
طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان به روش اکسترودر |
طرح توجیهی خوراک آبزیان به روش اکسترودر |
دانلود |
طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان به روش اکسترودر |
دانلود |
طرح توجیهی |
خوراک آبزیان به روش اکسترودر |
دانلود رایگان |
طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان به روش اکسترودر |
طرح تولید خوراک آبزیان به روش اکسترودر |
|
تولید خوراک آبزیان به روش اکسترودر |
خوراک آبزیان به روش اکسترودر |
تغذیه آبزیان نوپاتربن علم تغذیه است که با سرعت قابل توجهی گسترش یافته و دارای تنوع و زیرشاخه های متنوعی می باشد و شامل تغذیه با غذای زنده, غذای ویژه هچری ها, تغذیه سخت پوستان و نرم تنان, تغذیه سردابی و گرمایی و تاس ماهیان در سطوح مولدین و رشد و یک زیرشاخه به نام آرتیما می باشد.تغذیه شامل مراحل آماده سازی, فرایند مواد و محصول, فرمولاسیون غذا وتامین نیازمندیها, انبارداری و حمل و نقل, کنترل کیفیت و کمیت و شیمیایی فیزیکی و مکانیزم خوردن و هضم عناصری است که به عنوان مواد غذایی عمل می کنند.
عوامل تاثیرگذار بر کیفیت غذای آبزیان:
1. قانون بازرسی دولتی
2. ساختمان کارخانه و تاسیسات فراوری
3. کارکنان
4. ماشین آلات و تجهیرات
5. دریافت موادخام
6. انبارمواد خام
7. آسیاب مردن
8. جداسازی موادفلزی
9. &...