نام آگهی دهنده : مرکز مشاوره و طراحی صنعتی میرمعینی
شماره تماس : ۰۹۱۲۹۳۷۹۹۱۵
قیمت :
تاریخ ثبت : ۱۳۹۵/۰۶/۱۰
تاریخ انقضا : ۱۴۰۳/۰۴/۰۱
آدرس : کرمانشاه بلوار شهید بهشتی ورودی کتابخانه شهید بهشتی
ایمیل : esotoffoy2016@gmail.com
وب سایت : www.behinyab.org
تعداد بازدید : ۷۱۸
کلمات کلیدی :
طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی |
دانلود طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی |
دانلود رایگان طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی |
طرح |
ایجاد کارگاه پخت پیراشکی |
ایجاد کارگاه پخت پیراشکی |
کیک و کلوچه و پیراشکی جزء محصولاتی هستند که مصرف خوراکی و عام دارند، در صنایع غذایی این محصولات در گروه شیرینی های صنعتی طبقه بندی می شوند. با توجه به ارزش غذایی کیک و کلوچه و با توجه به اینکه از نظر کالری می تواند تامین کننده قسمتی از انرژی روزانه باشد و هم چنین عمومیت مصرف آن مابین اقشار مختلف و منحصر نبودن این محصول به یک گروه سنی جایگاه بسیار خوبی را برای مصرف داراست. انواع کیک و بیسکویت و پیراشسکی که تقریبا در تمام جهان یک مکان با ارزش را در درخواست مردم اشغال کرده و به عنوان مواد غذایی آماده و برای خوردن و جلب کننده فوق العاده اشتها آور است.
قدمت کاربرد همزمان با تاریخ تمدن بشر بوده در ان زمان از بی کربنات سدیم که از خاکستر دریایی بدست میآمد جهت عمل پوک کردن خمیر نان و خمیرهای شیرین استفاده میگردید با به وجود آمدن پوک کننده های شیمیای باز بی کربنات امونیم یا نشادر برای تخلخل بافت استفاده می شد که با موفقیت همراه نبود.
در واقع پودر پخت اصلی از 130سال پیش جهت عمل پوک کردن استفاده گردید که شامل جوش شیرین به عنوان تنها منبع گاز دراورنده خمیر و یک ...