نام آگهی دهنده : سعید وزیری
شماره تماس : ۰۹۱۲۵۱۶۸۲۷۱
قیمت :
تاریخ ثبت : ۱۳۹۷/۰۹/۰۵
تاریخ انقضا : ۱۴۰۳/۰۴/۰۱
آدرس : تهران خیابان پاسداران روبروی بیمارستان لبافی نژاد
ایمیل : sa_vaziri@yahoo.com
وب سایت : sa_vaziri@yahoo.com
تعداد بازدید : ۴۱۹
کلمات کلیدی :
دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP |
ایزو |
22000 |
haccp
|
HACCPچیست؟
مدلی جهت حصول اطمینان از ایمنی غذایی درطول زنجیره غذایی از مواد اولیه تا مرحله تولید مدون شده است
دستاوردها و مزایای سیستم ایمنی غذایی HACCP
- استقرار ، اجرا ، نگهداری و به روزآوری تولید محصول ایمن
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود و مرتبط با ایمنی غذایی
- افزایش رضایت مشتری و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی غذایی با تأمین کنندگان و مشتریان
- تطابق با خط مشی ایمنی غذایی تعریف شده سازمان .
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
تعاریف:
- برنامه پیش نیاز(PRP): شرایط اساسی و فعالیت هایی است که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیره غذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن
مواد غذایی برای مصرف انسان انجام می گیرد .
- کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری ، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد .
- ...